Zilveren Duif Gala: ben je erbij?

Op 17 november worden de Zilveren Duif Awards uitgereikt. Een mooie bekroning op het werk van christelijke artiesten.

Wat kun je verwachten?

Een bruisend programma met naast de uitreiking van De Zilveren Duiven, optredens van: Elise Mannah, Gospel Boulevard, Reyer, Remko Harms en Marescha van der Stelt, Soli Deo Gloria en.... een daverende verrassing als afsluiting. De presentatie is in handen van Wilma Veen en Jan van den Bosch. Mis deze avond niet en neem familie en vrienden mee!

Korting

Ook zin in een muzikaal avondje uit? Je kunt je hier aanmelden. Met de de code VISIEACTIE ontvang je € 5,- korting op een kaartje. Meerdere artiesten die genomineerd zijn voor deze eervolle awards waren te horen bij Nederland Zingt. We zullen enkele genomineerden in een extra muzikaal zonnetje zetten.

Trinity

De mannen van Trinity zijn niet één, niet twee, maar drie keer genomineerd! Zij maken met hun cd Desert Rain kans op een award in de categorieën: Beter-uit Prijs Beste Album en Beste Album Bands en (Gospel)groepen.
Voor het nummer 'The way that I do' zijn zij genomineerd voor de Buma Cultuur Prijs Beste Lied. Dit ontroerende lied zong Trinity ook op de Nederland Zingt Dag 2016.

The way that I Do

Trinity - The way that I do

Elise Mannah

Elise Mannah is met haar album Nu genomineerd voor de Beter-uit Prijs Beste Album. Dit najaar dook zij verschillende theaters in voor een speciaal programma rondom dit album. Tijdens Nederland Zingt-opnames liet zij 'Aan de vruchten' horen, het vierde lied op haar cd.

Aan de vruchten

At Once

De cd Vader van At Once is genomineerd voor Beste Album Bands en (Gospel)groepen. Albert-Jan Schol, hoofdredacteur Nederland Zingt, sprak de mannen uit Urk tijdens een concert in Nijkerk en vroeg hen naar de betekenis van hun albumtitel.

Mini-interview met At Once

Soli Deo Gloria

Urk mag trots zijn want ook Soli Deo Gloria is genomineerd. De mannen maken met hun cd Onderweg - de reis van je leven kans op een award in de categorie Beste Album Koren. Koorlid Auke Kapitein vertelde al eerder aan Nederland Zingt wat hem persoonlijk zo aanspreekt in het lied 'Stil', het tweede lied van het genomineerde album.

Stil

Nog meer geweldige artiesten

Van harte gefeliciteerd allen! Maar dit zijn nog niet alle genomineerden, er zijn nog meer geweldige christelijke artiesten die kans maken op een award. Alle kansmakers op een award kun je vinden op www.zilverenduif.nl en vergeet je niet aan te melden voor deze bijzondere avond!

Ook interessant

Speel muziek af