Afscheid Yvonne Sprunken bij Nederland Zingt op Verzoek

Het radioprogramma Nederland Zingt op Verzoek krijgt in het nieuwe jaar een nieuwe presentator. Yvonne Sprunken draagt het stokje over aan Ron Stoeltie, maar voordat ze dat doet, wil ze haar luisteraars graag bedanken.

Dag,
Na tien jaar valt het doek... nou ja, niet helemaal. Ik blijf gewoon bij de EO werken en Nederland Zingt op Verzoek blijft ook uitzenden op de zaterdagochtend, maar met ingang van 7 januari wordt Ron Stoeltie uw gastheer tussen 10:00 en 12:00 uur. Zo gaat het; er is een tijd van komen en een van gaan. Hoe lastig dat laatste soms ook is.

Voordat ik ga, wil ik u bedanken: niet alleen voor het wekelijkse luisteren, maar ook voor uw vertrouwen. Wat heeft u veel persoonlijke informatie gegeven via het online aanvraagformulier voor een verzoeklied. En hoe vaak stond er niet bij: "Yvonne, deze info is voor jou, wil je dit niet op de radio zeggen?". Dank voor al hetgeen u mij toevertrouwde. Het zorgde ervoor dat ik het gevoel heb, dat ik velen van u ken.

Bij Nederland Zingt op Verzoek zullen we elkaar niet meer treffen, maar als u luistert naar een programma als Thuis op 5, (elke werkdag van 22:00- 24:00 uur) spreken we elkaar vast nog wel eens en natuurlijk hoop ik ook dat u op de zaterdagavond luistert naar EO Live.

Ik wens u allen het allerbeste toe en na tien jaar muzikale verzoekplatenprogramma's, kan ik niet anders dan afscheid van u nemen met een lied: Zegen hen op de weg die zij moeten gaan. Zegen hen op de plek waar ze zullen staan. Zegen hen in alles, wat U van hen verlangt. O God, zegen hen alle dagen lang!    
    
Yvonne

Beluister het lied

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af