Forever Worship zingt het lied 'Verwachten'

'Wij verwachten vol verlangen de Heer'. Deze woorden uit het mooie lied 'Verwachten' passen heel goed bij de adventstijd. Kijk en luister naar Forever Worship, onder leiding van Marcel Koning, tijdens onze tv-opname in de Basiliek van Oudenbosch.

Lied

'Wachten op God'
In het lied 'Verwachten' zitten allerlei elementen die echt horen bij Advent: uitzien, wachten en verwachten. Dominee Arie van der Veer staat in zijn mini meditatie stil bij het wachten. Wachten... over het algemeen vinden we dat niet zo leuk en zijn we ongeduldig. Natuurlijk maakt het verschil waarop je wacht. Maar hoe vul je de tijd van wachten eigenlijk in? En wachten op God? Hoe doe je dat?

Meditatie

Liedtekst
Ik zie uit naar de Heer
Ik zie uit naar de Heer
Mijn ziel ziet uit naar Hem
en verlangt naar zijn woord

Ik zie uit naar de Heer
Ik zie uit naar de Heer
Mijn ziel ziet uit naar Hem
en verlangt naar zijn woord

Wij verwachten vol verlangen de Heer
Hij is onze hulp en ons schild
Ja om Hem is ons hart verblijd
Op zijn heilige naam vertrouwen wij

Ik zie uit naar de Heer
Ik zie uit naar de Heer
Mijn ziel ziet uit naar Hem
en verlangt naar zijn woord

Ik zie uit naar de Heer
Ik zie uit naar de Heer
Mijn ziel ziet uit naar Hem
en verlangt naar zijn woord

Wij verwachten vol verlangen de Heer
Hij is onze hulp en ons schild
Ja om Hem is ons hart verblijd
Op zijn heilige naam vertrouwen wij

Mijn ziel verlangt naar de Heer
Mijn ziel verlangt naar de Heer
Meer dan wachters naar de morgen

Mijn ziel verlangt naar de Heer
Mijn ziel verlangt naar de Heer
Meer dan wachters uitzien naar de morgen

Wij verwachten vol verlangen de Heer
Hij is onze hulp en ons schild
Ja om Hem is ons hart verblijd
Op zijn heilige naam vertrouwen wij
Op zijn heilige naam vertrouwen wij

Meer lezen over:

Speel muziek af