Kees Kraayenoord: 'Als je niet kan bidden, zing het dan'

Worshipleider, voorganger en Artiest van de Week Kees Kraayenoord zingt mee in de Nederland Zingt uitzending van zaterdag 3 december. Samen met zijn kerk Mozaiek 0318 nam hij de cd 'Feest van genade' op. Nederland Zingt vroeg hem naar de verhalen achter deze liederen.

In een dal

'Voordat je in een dal komt, moet je al het lied kennen. Er kan zomaar iets verschrikkelijks gebeuren en dan heb je een lied nodig,' aldus Kees Kraayenoord. Beluister hieronder het gehele interview.

In gesprek met Kees Kraayenoord

Nederland Zingt Sing-In in Veenendaal

Kees Kraayenoord zong samen met Marcel en Lydia Zimmer, kinderkoor Jedaja en Joke Buis mee tijdens de Nederland Zingt Sing-In in Veenendaal. Middenin het centrum kwamen we samen om te zingen over Gods liefde. Je kunt de beelden hieronder nog eens terug bekijken.

Sing-In Veenendaal

Nog niet genoeg gehoord?

Aankomende zaterdag 3 december is Kees Kraayenoord te horen in Nederland Zingt vanuit Veenendaal. Dus heb je nog niet genoeg gezien en gehoord van deze zanger kijk dan zaterdagavond rond 19.10 uur naar NPO 2.

Artiest van de Week

Elk week kiest Nederland Zingt een Artiest van de Week uit, zo willen we christelijke artiesten bemoedigen in hun werk. Bekijk hier welke artiesten Kees Kraayenoord voorgingen.

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af