Kerst in 12 hits

Deze cd neemt de luisteraar mee naar de start van Jezus’ leven op aarde. De muziek vertelt dat Kerst meer is dan een gebeurtenis die lang geleden plaatsvond in een stal in Bethlehem. Kerst is veelbelovend: de geboorte van Jezus is de start van een veel groter verhaal.

Het verhaal van de geboorte van Jezus

De nummers op de cd vertellen onder andere over de aankondiging van de geboorte (Mary, did you know), de nacht waarin Jezus ter wereld kwam (O Holy night), de vlucht van het jonge gezin naar Egypte (Home) en over het doel van Jezus’ komst naar de aarde (Fix you).

Mensen, maar ook kerken en gemeenten kunnen dit product bestellen, bijvoorbeeld om weg te geven tijdens een kerstnachtdienst, als kerstpakket of gewoon om zelf van te genieten. Interesse in deze cd? Klik dan hier voor meer informatie.

Eén van de eigentijdse liederen die je op deze cd kunt beluisteren is het lied 'Fix you'. Op de Nederland Zingt Dag 2015 zongen Lucas Kramer, Marcel en Lydia Zimmer en Elise Mannah hun versie van dit bijzonder nummer. Bekijk het lied hieronder.

Nederland Zingt Dag 2015: Fix You

Ook interessant

Speel muziek af