Winactie: Kerstarrangement Lucas Kramer

Cadeautjes krijgen vinden wij leuk! Wij waren daarom ook heel blij met een persoonlijk berichtje van Lucas Kramer met de vraag of wij zijn kerst-cd wilde hebben. Graag natuurlijk! Maar uitdelen vinden wij eigenlijk nog veel fijner en dus mogen wij 5 kerstarrangementen weggeven met 5 cd's en 5 x twee kaarten voor een kerstconcert van Lucas Kramer naar keuze!

Hoe doe je mee?

Lucas Kramer geeft samen met Pearl Joan Jozefzoon en Forever Worship vijf prachtige kerstconcerten met het thema 'Dichtbij het Kind'. Ken jij iemand die enorm zou genieten van het horen en meezingen van bekende kerstliederen? Laat dan via onze Facebookpagina weten wie dit kerstarrangement verdient. De winnaars worden volgende week bekendgemaakt. Je kunt hieronder alvast een voorproefje van de cd horen. Of bekijk de website van Lucas Kramer.

Nooit meer

Ook interessant

Speel muziek af