At Once zingt het mooie lied 'Majesteit'

'Majesteit. Uw liefde vond mij zoals ik ben. Ik was niets, maar ben het levend bewijs van uw majesteit. Nooit zal ik dezelfde meer zijn. Ik ben veranderd door uw majesteit'. Kijk en luister naar het mooie lied 'Majesteit', gezongen door de mannen van At Once: Jaap Kramer, Jacob Schenk en Marco Hoorn.

Wil je meer horen van At Once?

Dat kan! Je kunt het drietal horen op de Nederland Zingt Dag 2017. Samen met Joke Buis en Sharon Kips staat At Once op zaterdag 22 april op het podium in de Jaarbeurs Utrecht. Het belooft een prachtige dag te worden!

Jaap Kramer is al enthousiast: "Het is misschien een beetje cliché, maar de Nederland Zingt Dag is voor mij een feest der herkenning. Ik ben opgegroeid met de liederen die daar worden gezongen. Ze zijn een deel van mijn leven geworden. Verder is het echt een feestdag. Van tien uur tot vier uur blijf je betrokken, zingen en luisteren."

Zing je mee?
Bestel hier je toegangskaarten
voor de Nederland Zingt Dag 2017.

Meer lezen over:

Speel muziek af