NPO Logo EO Logo youtube facebook navicon Icon--search video check cross whatsapp facebook-share mail tag image audio Icon--menu

Christelijke jongeren zingen 'Hij leidt mij'

Onder begeleiding van musicus Mark Brandwijk zingt een groep jongeren het lied 'Hij leidt mij' in de Sint-Janskerk van Gouda. Wat een getuigenis om jong gelovigen te horen zingen over hoe God hen wil leiden in hun levens!

Lied 'Hij leidt mij' (met ondertiteling)

Lied 'Hij leidt mij' (met ondertiteling)

Nieuwjaarsboodschap

Herkennen de zingende jongeren Gods leiding in hun leven? In het filmpje hieronder vertellen zij over hun persoonlijke ervaringen. Zo zegt Marijke (20 jaar): ''In het lied zingen we over de vaste hand van God. Die hand ervaar ik echt, zeker in dingen die niet zo vast zijn. Dat je weet: Hij blijft altijd Dezelfde.''

Bekijk de nieuwjaarsboodschap, geproduceerd door de LCJ en Puntuit:

Nieuwjaarsboodschap 2017 | Puntuit/LCJ

Nieuwjaarsboodschap 2017 | Puntuit/LCJ

Dit artikel hoort bij: