NPO Logo EO Logo youtube facebook navicon Icon--search video check cross whatsapp facebook-share mail tag image audio Icon--menu

Met de bus naar de Jaarbeurs

Net als voorgaande jaren rijden er ook op zaterdag 22 april 2017 bussen vanuit Noord-Nederland naar de Nederland Zingt Dag in de Jaarbeurs in Utrecht.

Bij voldoende deelname rijden er bussen vanuit Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland en de stad Zwolle. Voor opgave en informatie kun je telefonisch contact opnemen met de heer A. van der Ploeg: 0511 - 422722.

Voor degenen die vanuit Friesland met de bus naar de Jaarbeurs Utrecht willen reizen, is er nog een andere mogelijkheid. Voor meer informatie kun je bellen of mailen met de heer Willem Beijaard. Er is garantie dat de bus vertrekt.

Telefoonnummer: 0511 -  424135
E-mailadres: [email protected]

 

Dit artikel hoort bij: