SGP zingt 'Blijf bij mij Heer' voor vervolgde christenen

Woensdag 12 januari deelde Stichting Open Doors nieuwe cijfers over christenvervolging. Uit de jaarlijkse ranglijst blijkt dat wereldwijd een op de elf christenen vervolgd wordt. SGP-leden vormden afgelopen zomer een projectkoor om geld in te zamelen voor Open Doors en SDOK, twee organisaties die zich inzetten voor vervolgde christenen. Eén van de liederen die zij zongen was het ontroerende 'Blijf bij mij Heer'.

'Blijf bij mij Heer' - Kamerleden SGP zingen voor vervolgde christenen

Kees van der Staaij: 'Eigenlijk is zingen mooier dan debatteren.'

Dat de SGP-leden niet alleen hun stem laten horen tijdens politieke bijeenkomsten is niet helemaal verrassend. Kees van der Staaij van de SGP is namelijk gek op zingen, zo laat hij aan presentatrice Ebru Umar van Libelle TV weten: 'Eigenlijk is zingen mooier dan debatteren.' En zingen werkt aanstekelijk, dus zingt Umar zelf ook een bekend lied met hem mee. Bekijk de beelden hieronder:

Meer lezen over:

Ook interessant

Speel muziek af