Winactie: Waar moet de tweede Nederland Zingt Sing-In plaatsvinden?

Op 26 oktober 2016 kwam Nederland Zingt naar Veenendaal voor de Familie Sing-In. Samen met Kees Kraayenoord, Joke Buis, kinderkoor Jedaja en Marcel en Lydia Zimmer zongen we in het centrum liederen voor God. Samen zingen, samen geloven!

Nederland Zingt kreeg daar zoveel leuke reacties op dat we in 2017 opnieuw samen willen komen op een plaats in Nederland. We zijn op zoek naar een sfeervolle locatie met een ruim plein. Het is fijn als het centrum goed te bereiken is. Ook gaat onze voorkeur uit naar een plein in de buurt van een kerk die geschikt is voor opnames. 

Weet jij een geschikte locatie waar veel mensen samen met ons willen zingen? Deel je tip met ons via onze Facebookpagina en maak kans op de cd 'Het mooiste van Nederland Zingt. Hieronder kun je nog eens de aanstekelijke beelden van onze Sing-In in Veenendaal bekijken.

Familie Sing-In Veenendaal

Ook interessant

Speel muziek af