NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Andries Knevel over het lied 'Ik zal er zijn'

Andries Knevel was te gast bij Eva Jinek waar hij openhartig sprak over het lied 'Ik zal er zijn'. Toen hem werd gevraagd wat hem dan zo aansprak in dit lied vertelde hij: 'Onnoembaar aanwezig, deelt U mijn bestaan. Ik zal zijn, wie Ik zijn zal. En ik ervoer ‘onnoembaar’. Dat kan ik niet uitleggen. Ik ervoer onnoembaar dat God op dat moment bij me was.’ Bekijk hieronder het fragment.

Oops, an error occurred! Code: 201911200405560d7f2b79

Ik zal er zijn

Dit lied dat al velen heeft geraakt werd ook gezongen op de Nederland Zingt Dag 2016. Een bijzonder moment om nog eens terug te bekijken.

Ook interessant

Speel muziek af