NPO Logo EO Logo youtube facebook navicon Icon--search video check cross whatsapp facebook-share mail tag image audio Icon--menu

Bekijk het lied 'Het is goed' van Lucas Kramer

De CD ‘Het is Goed’ van Lucas Kramer is onlangs opnieuw uitgebracht in een exclusieve uitgave. Ook werd er een nieuwe versie van het lied “Het is Goed” opgenomen in de studio, met medewerking van onder andere Luca Genta, Denise Brand en Arend Jansen.

Over het ontstaan van het lied vertelt Lucas: “Het is een lied dat geschreven werd toen mijn vader overleed na een kortstondig ziekbed. Ondanks de strijd die de ziekte met zich meebracht mocht mijn vader getuigen: “Het is goed’, ik ga naar Hem!” Zo ontstond het lied over verdriet en gemis, maar ook over de zekerheid dat zij elkaar straks in de hemel weer zullen zien.


Dit artikel hoort bij: