'In Goede Handen' is het perfecte liedje voor mijn kinderen geworden."

Kinga Báns DVD 'Live uit liefde' was vorige week in verschillende bioscopen te zien. Eén van de liederen die te horen is in deze registratie van haar cd-presentatieconcert is 'In goede handen'. Voor bezoekers was dit een bijzondere ervaring. 'Door het grote scherm was het net alsof ik erbij was,' werd er bijvoorbeeld enthousiast gezegd.

Een liedje voor Kinga's kinderen

Weer een ander werd geraakt door het lied 'In goede handen'. ''Het is een lied van hoop en troost. Dat Kingá ondanks haar ziekte en ondanks wat er allemaal gaat gebeuren mag weten dat haar kinderen in Goede Handen zijn,'' licht de bioscoopbezoekster toe.

De zangeres zelf vertelt over dit lied: "Wanneer je als muzikant kinderen krijgt, dan wil je gewoon een liedje maken voor ze. De komst van een kindje is zo overweldigend! 'In Goede Handen' is het perfecte liedje voor mijn kinderen geworden."

Bekijk het ontroerende lied hierboven en lees hier het complete artikel over Kingá.

Ook interessant

Speel muziek af