Kinga Bán

Kinga Bán in de bioscoop

Deze week draait in verschillende bioscopen in het land een bijzondere film: 'Live uit Liefde' van Kinga Ban. In juni vorig jaar gaf zij twee concerten in Veenendaal waar haar CD gepresenteerd werd. Kinga: "Het feit dat er zoveel mensen naar jouw muziek willen luisteren, ik kan daar echt niet bij."

In juni kwam Kinga haar solo-album 'Uit liefde' uit. Een prachtige cd met mooie, persoonlijke liedjes die veel voor haar betekenen. Nederland Zingt sprak naar aanleiding daarvan met haar. Bekijk hieronder het filmpje. "Dat ik mijn persoonlijke dingen in liedjes heb kunnen zetten dat is zo'n cadeau als zangeres."


Van de presentatieconcerten is een registratie gemaakt. Het bleek mooi materiaal. "We hadden het opgenomen voor mezelf, zodat ik het later terug kon kijken. Toen kwamen de beelden binnen en die zagen er zo goed uit, dat we dachten: daar kunnen we nog meer mee."

De beelden zijn op DVD gezet en worden tijdens de avonden in de bioscoop vertoond. Naast de 12 bekende nummers zullen er ook drie nieuwe nummers te horen en te zien zijn. Klik hier om kaarten te bestellen.

Ook interessant

Speel muziek af