Marcel en Lydia Zimmer

Lydia Zimmer: 'Jullie zijn nog niet van ons af'

Marcel en Lydia Zimmer lieten op donderdag 2 februari weten dat zij een nieuwe koers opgaan als artiest. In een interview met Groot Nieuws Radio legden zij uit waarom zij niet aan hun nieuwe cd gaan beginnen. Na het interview dachten fans dat het muzikale echtpaar helemaal stopt als artiest. Dat is gelukkig niet het geval. 'Jullie zijn nog helemaal niet van ons af,' vertelt Lydia Zimmer in een filmpje via Facebook. Haar man licht daar aan toe: 'We blijven natuurlijk onze concerten geven en we blijven liederen schrijven. Maar de manier waarop en de stijl daarvan, daar gaan we nu naar op zoek.'

Bekijk hieronder het filmpje waarin Marcel en Lydia uitleggen hoe zij een druk ervaarden om een nieuwe cd te maken.

Waar we Marcel en Lydia Zimmer straks ook mogen zien of horen, wij wensen hen veel zegen toe!

Ook interessant

Speel muziek af