Nederland Zingt in Alkmaar

Remco Hakkert, Centre Gospel Choir en jong vrouwenkoor Ars Musica vullen dinsdag 7 maart de Laurenskerk met hun gezang. Om deze avond nog mooier te laten klinken zijn we nog op zoek naar mensen die van zingen houden en die weleens een televisie opname mee willen maken.

Gratis kaarten reserveren

'Tijdens een Nederland Zingt-opname vallen kerkmuren weg. Om zo samen te zingen is heel bijzonder.'

Deze quote komt van een bezoeker. Het zegt veel over de sfeer van onze opnames. Zou jij dat zelf mee willen maken? En ben of ken jij iemand die van zingen houdt en zin heeft in een geweldige zangavond? Reserveer dan hier je gratis kaartje en nodig vooral ook vrienden, familie en buren uit. Misschien ken je nog wel een buurvrouw die weinig uitgaat of een vriend die wat bemoediging kan gebruiken, dan is deze opname een mooi moment om iemand te verrassen.

Hopelijk tot ziens in Alkmaar!

Ook interessant

Speel muziek af