The Martin Mans Formation

Nederland Zingt met The Martin Mans Formation

Nederland Zingt doet in de maand maart naast de Laurenskerk in Alkmaar ook de Sint-Catharinakerk in Eindhoven aan voor nieuwe tv-opnames. Jong en oud zijn van harte welkom om op beide avonden mee te zingen!

Naast het samen zingen van mooie liederen kun je op dinsdag 21 maart in de Sint-Catharinakerk in Eindhoven ook genieten van The Martin Mans Formation. Lijkt het je leuk om deze tv-opname bij te wonen? Reserveer hier een gratis toegangskaart. 

Beluister hieronder het lied 'Liefde'‚ gezongen door The Martin Mans Formation en Jaap & Lucas Kramer tijdens een eerdere Nederland Zingt-opname.

TV-opname in Alkmaar

Op dinsdag 7 maart staan de deuren van de Laurenskerk in Alkmaar speciaal open voor Nederland Zingt. Op deze avond laten het Centre Gospel Choir en solist Remco Hakkert van zich horen. Heb je zin om mee te zingen? Reserveer hier gratis kaarten voor de tv-opname in Alkmaar.

Meer lezen over:

Speel muziek af