Bekijk de eerste inzendingen van 'Beste Kerkband van Nederland'

Nederland Zingt wil samen met Visie amateur kerkbandjes in het zonnetje zetten door middel van een wedstrijd. Bandjes kunnen zich tot en met 31 maart opgeven voordat de jury een selectie maakt. Maak alvast kennis met een paar enthousiaste inzendingen.

Alive - Lopen op het water

Rick, Pieter-Jan en Benny zingen voornamelijk liederen van Opwekking, Hillsong en Sela. Je kunt ze tegenkomen in jeugddiensten en op jeugdevenementen. Ook stonden zij al eens in het voorprogramma van Kees Kraayenoord tijdens een festival in Dokkum. Het lied dat zij hebben ingezonden is opgenomen tijdens een kerstroute in Ulrum.

VBE - Band

De VBE band uit de Vrije Baptisten Gemeente te Emmen bestaat uit een zangleider, twee zangeressen, een drummer, een bassist, een gitarist, een pianist en een toetsenist. Je hoort ze om de drie weken spelen in hun gemeente, daarnaast kun je hen ook in andere kerken treffen voor een worshipdienst. In deze versie van 'Tienduizend redenen' spelen voor de gelegenheid ook blazers mee.

EverMind-Zegekroon

EverMind speelt in de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Zeewolde. Hun band bestaat uit een zanger, zangeres, toetsenist, twee gitaristen en een drummer. De bandleden zingen onder andere graag liederen van Opwekking, Evangelische Liedbundel, Oud Liedboek en Sela. EverMind deelde het lied 'Zegekroon' met ons.

TOV - Eer zij God in onze dagen

TOV zond een geweldig kerstlied in. De band bestaat uit twee zangers, een zangeres, drie gitaristen,en een drummer. De meeste bandleden bespelen meerdere instrumenten en ook werken zij samen met gastmuzikanten. De muzikanten komen uit verschillende PKN-gemeentes uit Katwijk aan Zee, Rijnsburg en Valkenburg.

Ook meedoen?

Zit jij ook in een bandje dat jong en oud heerlijk laat meezingen tijdens de dienst? Doe dan mee aan deze fantastische wedstrijd en win de 'Kom zoals je band'-trofee! Meer informatie over de prijzen en de wedstrijd kun je hier vinden.

Ook interessant

Speel muziek af