NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Jonge organist wordt internethit

Volgens zijn YouTube-kanaal ontdekte Gert van Hoef op zijn 13e het orgel. Via animatiefilmpjes op het internet leert hij de grote Toccata en Fuga van Bach spelen. Hij zet een paar filmpjes online en wordt verrast door de vele reacties. Hij wordt aangemoedigd om door te gaan en inmiddels heeft hij één van de meest bekeken orgelkanalen ter wereld. Eén van de liederen die hij deelt wilden wij met jullie delen. Een mooie improvisatie van 'God is getrouw, Zijn plannen falen niet.'

Meer lezen over:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: