NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Intieme opname van Sela's 'Wonderlijk'

''U heeft mij al gezien, mijn vormeloos begin,toen ik in het geheim gemaakt werd.'' Het zijn de eerste woorden uit het lied 'Wonderlijk'. Hoe wonderlijk is het dat God jou zo persoonlijk kent? Hij kende jou al voordat je geboren werd. Sela weet dit gevoel prachtig te vangen in dit lied. De intieme setting in de Lebuinuskerk in Deventer versterkt het lied extra.

Ook zo'n opname bijwonen?

'Wonderlijk' werd opgenomen tijdens het Vrienden van Nederland Zingt-concert in Deventer. Wil jij ook deze bijzondere opnames meemaken? En wil je dat Nederland Zingt blijft bestaan? Word dan Vriend van Nederland Zingt. Meer informatie kun je hier vinden. 

Meer lezen over:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: