Nederland Zingt Dag

Nederland Zingt Dag 2017

Zaterdag 22 april is het zover: de Nederland Zingt Dag 2017! Op deze dag komen we samen met duizenden mensen om voor God te zingen. Samen zingen, samen geloven! Het thema van deze dag is Bouw Uw Koninkrijk. Deze Nederland Zingt Dag heeft bovendien een extra feestelijk tintje omdat de Evangelische Omroep 50 jaar bestaat.

Blijf op de hoogte

Er is een speciale Nederland Zingt Dag pagina zodat je niks hoeft te missen van alle hoogtepunten. Je kunt hier liederen terugvinden, getuigenissen beluisteren en foto's bekijken. Ook kun je daar de antwoorden vinden op praktische vragen zoals bijvoorbeeld over vervoer.

Natuurlijk zullen wij de meest bijzondere momenten delen op onze Facebookpagina. Zo kun je bemoedigende woorden en liederen ook delen met vrienden en familie.

Veel kijkplezier!Meer lezen over:

Speel muziek af