Ontroerend moment met zandkunstenaar Gert van de Vijver

Tijdens de Nederland Zingt Dag waren verschillende Geloof, Hoop en Liefde-momenten. Hierin stond het verhaal van bijzondere mensen centraal. Eén van die mensen was Nadia Vooys. Na een moeizame jeugd in België werd ze liefdevol opgevangen door de familie Rosier in Nederland. In de Jaarbeurs bedankte ze de familie en gaf hun de letter 'H' van 'hoop', die ze dankzij de heer en mevrouw Rosier weer kreeg in het leven.

Cadeau

Maar daarnaast was er nog een heel bijzonder cadeau voor de familie. Gert van de Vijver, de zandkunstenaar, maakte een prachtige zandtekening voor hen. Daarbij hadden de dochters van Gert, Rosa en Sera, een speciale bijdrage. De een als zangeres en de ander als danseres. Wat een prachtig moment op deze dag.

Speel muziek af