Deze 3 kerkbandjes zijn door naar de finale Beste Kerkband van Nederland

Na het succes van De Beste Organist van Nederland, organiseren Visie en Nederland Zingt De Beste Kerkband van Nederland. Deze keer een initiatief om amateur kerkbandjes in Nederland in het zonnetje te zetten. Van alle deelnemende bandjes zijn er nu drie bandjes die doorgaan naar de finale tijdens de Visie Openlucht Praise op 22 juni.

Even kennismaken

Deze drie bandjes vielen onder andere op door hun creativiteit, samenspel en vocalen. Juryleden Denise Brand, André Bijleveld en Wim Grandia horen graag dus meer van deze bandjes. De bandleden krijgen op 22 juni verschillende opdrachten die zij mogen gaan uitvoeren.

Wil jij deze enthousiaste muzikanten aanmoedigen en live horen spelen? Geef je dan op via deze link. Ben je nu al nieuwsgierig geworden? Bekijk dan hieronder de drie finalisten.

Break Free

Amaze

Generation Praise

Ook interessant

Speel muziek af