NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Nederland Zingt opname Gouda helemaal vol

14 juni komt Nederland Zingt naar de Sint Janskerk in Gouda. De Sint Jan is een prachtige imposante kerk waar plek is voor zo'n duizend mensen. Zitplaatsen voor deze opname zijn allemaal gereserveerd. Wat een geweldig nieuws dat we al helemaal volzitten en dat we met zoveel mensen mogen zingen. Geen plekje weten te bemachtigen? Kijk dan bij onze zang-activiteiten en wie weet ontmoeten we elkaar op een andere locatie.

Toch veel zin om te zingen?

Geen plekje weten te bemachtigen? Kijk dan bij onze zang-activiteiten en wie weet ontmoeten we elkaar op een andere locatie.

Meer lezen over:

Speel muziek af