NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Ontroerend moment Nederland Zingt Dag nu met nog mooiere beelden

Tijdens de Nederland Zingt Dag waren verschillende Geloof, Hoop en Liefde-momenten. Hierin stond het verhaal van bijzondere mensen centraal. Eén van die mensen was Nadia Vooys. Na een moeizame jeugd in België werd ze liefdevol opgevangen door de familie Rosier in Nederland. In de Jaarbeurs bedankte ze haar familie en gaf hen de letter 'H' van 'hoop', die ze dankzij de heer en mevrouw Rosier weer kreeg in het leven.

Prachtige beelden

Daarnaast was er nog een heel bijzonder cadeau voor de familie. Gert van der Vijver, de zandkunstenaar, maakte een prachtige zandtekening voor hen. Daarbij hadden de dochters van Gert, Rosa en Sera, een speciale bijdrage. De een als zangeres en de ander als danseres. Een ontroerend moment die door veel bezoekers als hoogtepunt werd genoemd.

Om dit bijzondere moment nog beter tot zijn recht te laten komen, zijn nu alle mooie beelden verzameld in het filmpje hieronder.

Ook interessant

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: