André Bijleveld tipt kerkbands: 'Wees eerlijk naar elkaar toe'

André Bijleveld is al veertig jaar muzikant, hij kijkt dan ook met veel plezier naar beginnende bands. Dit jaar zit hij in de jury van de Beste Kerkband van Nederland. Een initiatief om amateur kerkbands in een zonnetje te zetten en te helpen groeien. De deelnemende bands ontroerden hem en hij helpt hen dan ook graag verder met een paar eerlijke tips.

Beste Kerkband van Nederland

Benieuwd welke drie kerkbands door zijn naar de finale van Beste Kerkband van Nederland? Klik dan hier. 

Na de succesvolle zoektocht naar de beste organist van Nederland, organiseren Nederland Zingt en EO Visie dit jaar de verkiezing van de beste kerkband. 

Op donderdag 22 juni kun je de bands live meemaken tijdens de openlucht praise-avond op het grote grasveld naast het EO-gebouw. Tijdens dit feestelijke jubileumevent strijden de drie finalisten om de titel 'beste kerkband van Nederland'. Dat betekent dat we heerlijk gaan zingen onder leiding van de drie enthousiaste bands.

Opgeven voor deze praise-avond kan via deze link.


Meer lezen over:

Speel muziek af