Bekijk de Finalisten van de Beste Kerkband bij EO Live

Op 22 juni vindt de grote finale plaats van de Beste Kerkband van Nederland. Deze avond zijn de drie kerkbands live te horen en krijgen zij feedback van de jury. De band met de beste beoordeling en de meeste stemmen gaan we terughoren bij Nederland Zingt. Voorafgaand aan de grote finale treden de drie finalisten op in het radioprogramma EO Live. Generation Praise uit Huizen was als eerste aan de beurt. Deze kleurrijke band organiseert maandelijkse worship- en praisediensten in de hervormde gemeente van Huizen. Bekijk hun optreden hierboven terug.

Amaze

De tweede kandidaat voor de titel Beste Kerkband van Nederland is Amaze! Amaze! is een kerkband uit Enschede. De bandleden spelen de bekende praise- en worshipnummers. Hierbij is Amaze! niet bang om nummers ook stevig neer te zetten.

Break Free

Break Free! is de laatste finalist van de Kerkband Battle 2017. De band bestaat uit een aantal jonge getalenteerde muzikanten uit de regio Rotterdam. Ze vinden het stuk voor stuk belangrijk om God door middel van positieve muziek te aanbidden.

Beluister de gehele uitzending van EO Live

Smaken deze fijne geluiden naar meer? Je kunt hier de gehele uitzending met Generation Praise terugluisteren. De uitzending met Amaze en Break Free kun je hier terugluisteren voor nog meer luisterplezier.

Beste Kerkband van Nederland

Na het succes van De Beste Organist van Nederland, organiseren Visie en Nederland Zingt De Beste Kerkband van Nederland. Deze keer een initiatief om amateur kerkbandjes in Nederland in het zonnetje te zetten. Van alle deelnemende bandjes zijn er nu drie bandjes die doorgaan naar de finale tijdens de Visie Openlucht Praise op 22 juni.

Wil je als band zelf ook verder groeien? Dan zijn deze tips van muzikant André Bijleveld waarschijnlijk heel leerzaam voor jou.

Ook interessant

Speel muziek af