NPO Logo EO Logo youtube facebook navicon search video check cross whatsapp facebook-share mail tag image audio

Belangrijke info Nederland Zingt Zomeravond Sing-in

Op zaterdag 24 juni zal in een sfeervolle ambiance op het grote grasveld naast de EO een prachtige samenzangavond plaatsvinden; de Nederland Zingt Zomeravond Sing-in. Onder begeleiding van een combo en met medewerking van Lucas Kramer, de Nederland Zingt Vocal Group en Kinderkoor Jong Holland zullen we prachtige liederen zingen. Kom jij ook? Neem dan eerste deze praktische informatie door.

Let op: belangrijke parkeerinformatie:

Vanaf 19.00 uur ben je welkom bij het EO-gebouw, Oude Amersfoortseweg 79 in Hilversum. De sing-in begint om 19.30 uur en duurt tot circa 22.00 uur. De avond is onderdeel van het Jubileumfestival ter ere van het 50-jarig bestaan van de EO. Neem zelf een kleedje als je een fijn plekje op het grasveld wil bemachtigen.

Kom je met de auto? Bekijk dan hier waar je kunt parkeren.
Op het terrein van de EO kan helaas NIET geparkeerd worden. Er is parkeergelegenheid op enkele terreinen, die op zo'n 5-10 minuten loopafstand van de EO liggen. Klik hier voor alle parkeerinformatie


Lucas Kramer nodigt je uit


De presentatie ligt in handen van Henk van Steeg. Uiteraard zal ds. Arie van der Veer, Nederland Zingt-presentator van het eerste uur, op deze speciale avond niet ontbreken.

Persoonlijke uitnodiging van Kinderkoor Jong Holland

Dit artikel hoort bij: