NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Deze dove zangeres zorgt voor traantjes bij het publiek

Tien jaar geleden werd zangeres Mandy Harvey doof door de gevolgen van een ziekte. Mandy besluit om te stoppen met zingen. Maar dan vindt ze een manier om ondanks haar doofheid haar passie te volgen. In plaats van opgeven, gaat ze door met zingen. Over dit proces schrijft zij het lied 'Try'. Ze zingt de ontroerende woorden bij America's Got Talent en dan... we kunnen het wel verklappen, maar je kunt het beste gewoon zelf even kijken.

Meer lezen over:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: