Dove zangeres zingt 'It is well'

Mandy Harvey hield al van zingen toen zij 4 jaar oud was. Maar helaas begon ze door een ziekte haar gehoor te verliezen. Nu is ze 29 jaar en doof. Maar ze weigerde haar liefde voor muziek op te geven. Ze leerde zichzelf een unieke manier aan om muziek te 'horen' en zorgde voor heel wat emotie bij het publiek tijdens haar deelname aan America's Got Talent. Nu verovert zij opnieuw het internet met het worshiplied 'It Is Well'. Bekijk het ontroerende lied hierboven.

Traantjes bij het publiek

Mandy vindt een manier om ondanks haar doofheid haar passie te volgen. In plaats van opgeven, gaat ze door met zingen. Over dit proces schrijft zij het lied 'Try'. Ze zingt de ontroerende woorden bij America's Got Talent en dan... we kunnen het wel verklappen, maar je kunt het beste gewoon zelf even kijken.

Meer lezen over:

Speel muziek af