NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Prachtige cover van 'In Christ Alone'

De christelijke muziekgroep Anthem Lights maakt, naast het schrijven van eigen liederen, originele covers en medley's van bekende liederen. Over hun bijzondere bandnaam zeggen de bandleden: "Luister, we weten dat er veel duisternis in dit leven is, maar uiteindelijk gaat het licht winnen. We willen een lichtje zijn voor mensen en hen laten wie het licht van de wereld is.'' Van het lied 'In Christ Alone' (hierboven te bekijken) maakten de muzikanten een geweldig mooie versie.

Meer lezen over:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: