Nederland Zingt Familie Sing-In

Terugblik geslaagde Familie Sing-in met LEV

Wat was het een feest op woensdag 14 juni tijdens de Nederland Zingt Familie Sing-in met de band LEV! Veel mensen waren afgekomen op onze uitnodiging, maar ook toevallige voorbijgangers bleven staan om naar de liederen te luisteren.

De ochtend begon al stralend met een perfect weercijfer, namelijk een dikke 10! De zon was dan ook volop aanwezig en gaf deze middag een extra zomers tintje. Mensen zaten op kleedjes of stonden met hun handen omhoog te genieten van de muziek. Dreumesjes wiebelden op hun kleine beentjes mee op de liederen en de grotere kinderen vermaakten zich prima. Een heel gezellig en fijn samenkomen. Met deze foto's blikken we terug op een geweldige middag!

Bekijk de foto's

Korte sneak peek via de livestream

Ook konden mensen thuis kort meegenieten van LEV via Facebook Live. Heb je aan de foto's alleen niet genoeg? Dan is deze korte video zeker de moeite waard om te bekijken.

Zomeravond Sing-in op 24 juni

Kon je niet bij onze Familie Sing-in aanwezig zijn, maar zou je zo'n feest weleens willen meemaken? Op zaterdag 24 juni is er nog een kans! Dan komen we samen in de geweldige achtertuin van de EO tijdens onze Nederland Zingt Zomeravond Sing-in. Lucas Kramer en kinderkoor Jong Holland gaan liederen zingen voor jong en oud. Henk van Steeg is de presentator van de avond en ds. Arie van der Veer mag uiteraard ook niet ontbreken op deze dag.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan hier de persoonlijke uitnodiging van Lucas Kramer en Kinderkoor Jong Holland.

Heb je er net zoveel zin in als ons? Reserveer dan hier direct je gratis kaartje.
Meer lezen over:

Speel muziek af