Vrijkaarten voor TV-opname 'In Holland staat een kerk'

Geniet op 6 september samen met familie en vrienden van de muzikale tv-special 'In Holland staat een kerk' in de prachtige Laurenskerk in Rotterdam. Laat je trakteren op een gratis avond vol muzikale optredens en livemuziek van het Radio Filharmonisch Orkest.

500 jaar protestantisme

'In Holland staat een kerk' laat zien wat 500 jaar protestantisme ons land heeft gebracht. Het programma wordt op 31 oktober uitgezonden op NPO 1. Meewerkenden zijn onder andere: Jörgen Raymann, Leona Philippo, Stef Bos en Andries Knevel.

Stef Bos zingt titelsong

Stef Bos zal ook het ontroerende lied 'Toen was geloof heel gewoon' zingen.

Vrijkaarten

Wil jij dit lied en vele andere mooie liederen live horen? Reserveer dan hier je vrijkaarten.


Meer lezen over:

Speel muziek af