NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next

'Heer die mij ziet zoals ik ben' in frisse, nieuwe uitvoering

Talitha Nawijn spreekt over een van haar favoriete psalmen, namelijk psalm 139. Voor veel mensen een dierbare psalm, die spreekt over God die ons gevormd heeft. Talitha: "Dat spreekt mij erg aan. Die grote God houdt van mij, en heeft mij ontworpen." Dat blijft toch heel bijzonder.

Bekijk hier de mooie frisse uitvoering

Talitha Nawijn en Denise Brand zingen en spelen het prachtige lied 'Heer, die mij ziet zoals ik ben' gebaseerd op Psalm 139.

Meer lezen over:

Speel muziek af

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: