NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Prachtige compilatie '10.000 redenen' en 'What a beautiful name'

Het Amerikaanse echtpaar Caleb en Kelsey Grimm leerden elkaar kennen terwijl ze beide in de christelijke muziekwereld werkzaam waren. Hij zingt bij Anthem Lights, zij zat in een christelijke meidenband. Samen maken ze ook muziek. Waaronder dit prachtige nummer, een combinatie van twee worshipnummers. De een '10.000 reasons', oftewel '10.000 redenen' zingen we in Nederland ook. De ander 'What a beautiful name' is wellicht nog niet zo bekend maar samen klinkt het prachtig.

Meer lezen over:

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: