Samenzang en overdenkingen tijdens De Kapel ontmoetingsdag

Om het nieuwe seizoen van De Kapel sfeervol in te luiden is er op zaterdag 2 september de ‘De Kapel Ontmoetingsdag’. Op deze dag kunnen bezoekers genieten van samenzang, een overdenking van de predikanten en de onderlinge ontmoeting met elkaar. Een uniek evenement waarbij bezoekers een kijkje krijgen achter de schermen bij de opnames van het tv-programma.

 

Open lucht

De opnames vinden plaats in het prachtige, groene decor van het openluchttheater in Amersfoort. Ook de predikanten en de makers van ‘De Kapel’ zullen deze dag aanwezig zijn en natuurlijk kunt u hen deze dag ontmoeten. Sprekers zijn o.a. evangelist Jurjen ten Brinke, ds. Mirjam Kollenstaart en ds. Paul Visser. 

Ontmoeting met elkaar

Vanaf 11.00 uur bent u van harte welkom voor een kopje koffie of thee. Om 11.30 uur start het officiële programma. Dit is een mooie mix van de meditaties en samenzang en uiteraard kunt u genieten van mooie muziek. Tussen de middag is er, onder het genot van een geheel verzorgde lunch, volop ruimte voor ontmoeting met elkaar en met de aanwezige sprekers. Om 15.00 uur is het programma ten einde.

Reserveer hier uw gratis ticket

Lijkt het u leuk om hierbij te zijn? Reserveer uw gratis tickets.

Nieuw seizoen De Kapel

Iedere zondagmorgen reikt ‘De Kapel’ een bemoedigende overdenking aan, met als rode draad de liefde van God voor mensen. Onder andere ds. Arie van der Veer, ev. Jurjen ten Brinke, ds. Paul Visser en ds. Orlando Bottenbley verzorgen de wekelijkse overdenking. Dit najaar stopt Jasper Klapwijk als predikant bij ‘De Kapel’, maar komen er twee ‘nieuwe’ gezichten bij! Vanaf september is ds. Mirjam Kollenstaart te zien in ‘De Kapel’. In de loop van dit najaar zal ook Andries Knevel te zien zijn in het vertrouwde EO-programma.

Speel muziek af