Stem op je favoriete Nederland Zingt Dag lied

Welke liederen die we gezongen hebben op de Nederland Zingt Dag wil jij terughoren in onze uitzending van zaterdag 9 september? Breng je stem uit op de stempagina. De liederen met de meeste stemmen zie je terug in Nederland Zingt. Stemmen kan tot en met zondag 3 september.

Bouw Uw koninkrijk

Op zaterdag 22 april was de 16e Nederland Zingt Dag in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Van heinde en verre kwamen de mensen voor deze dag bijeen om met elkaar een mooie dag te beleven. Een dag van muziek, een dag van zingen, een dag van ontmoeten, maar bovenal een dag om met elkaar stil te staan bij het thema: Bouw Uw koninkrijk. Meewerkende musici waren o.a. Sharon Kips, At Once, Joke Buis en veel koor en samenzang.

Breng je stem uit

Kortom: het was een dag die we graag nog eens beleven. En dat doen we met de mooiste liederen van deze dag! De liederen met de meeste stemmen zie je terug in Nederland Zingt op 9 september.Voor de uitzending zullen we de uitslag bekendmaken op www.nederlandzingt.nl en via onze Facebookpagina. 

Speel muziek af