CD 'Witte Vlag' van Gerald Troost: over loslaten en vertrouwen

De gloednieuwe CD van Gerald Troost ligt nog maar een paar maanden in de schappen. We belden met Gerald en vroegen hem: waarom heet de CD 'Witte Vlag'?

Overgave

"Witte vlag gaat over overgave. Jezelf overgeven aan God in het vertrouwen dat Hij een goede Vader is.  Dit proces is niet gemakkelijk, omdat we graag de touwtjes zelf in handen houden. Soms laat God moeiten toe in ons leven, zodat we wel los moeten laten. Hij wil graag voor ons uit gaan om ons steeds meer te vormen naar het beeld van Jezus!

De bekende klanken van pianorock tekenen de sfeer van het album. Het is persoonlijk in de teksten. Open en eerlijk. Toch laat hij veel ruimte voor herkenning. Want eigenlijk vinden we overgave allemaal wel lastig, toch? 

Gratis de CD 'Witte Vlag' op jouw deurmat?

Eerder kon je al lezen dat je een huiskamerconcert van Gerald Troost kunt winnen. Maar de cadeautjes gaan door: Nederland Zingt mag drie CD's gratis weg geven! Kijk op onze Facebookpagina hoe je mee kunt doen om één van deze mooie CD's te winnen. 

Meer lezen over:

Speel muziek af