NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next

Prachtige melodieën en beelden van Israël

Luister naar de klanken van ‘Shalom Chaverim’ en laat je verrassen door het schitterende landschap van Israël. Het land waar wij als Christenen een bijzondere band mee hebben. Speciaal voor Israëlzondag maakten we dit prachtige filmpje.

De beelden maakten wij ten oosten van Jeruzalem. De mooie muziek die je hoort is van fluitiste Marjolein de Wit. De rivierbedding die je ziet is waarschijnlijk de eeuwenoude weg van de stad Jericho naar Jeruzalem.

Meer lezen over:

Speel muziek af

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: