UNIEKE KANS | Gratis naar exclusief Vriendenconcert in Kampen? Dat kan!

Je kunt nu het exclusieve Vriendenconcert van Nederland Zingt bijwonen! Dit concert is uitsluitend voor Vrienden van Nederland Zingt, maar we geven een select aantal gratis kaarten weg. Zo kun je er toch bij zijn, ook als je (nog) geen vriend bent!

Programma

Woensdagmiddag 11 oktober organiseert Nederland Zingt een exclusief Vriendenconcert in Kampen. We geven 3 setjes van 2 GRATIS kaarten weg. Zo kun jij met een vriend of vriendin genieten van dit prachtige concert! 

Het programma staat in het teken van 500 jaar Reformatie. Met muzikale bijdragen van onder andere The Psalm Project, het Groot Reformatiekoor onder leiding van Martin Zonnenberg en Patrick van der Linden, die samen met zijn ensemble psalmen ten gehore brengt op Geneefse melodieën. 

Hoe kun je winnen?

Ga naar onze Facebookpagina en geef antwoord op de vraag: welk lied over vriendschap raakt jou het meest? Tag de vriend of vriendin die je wilt meenemen. Met de winnaars nemen we ook persoonlijk contact op via Facebook. Houdt je pagina dus in de gaten!

Wie mag er meedoen?

Het Vriendenconcert is officieel alleen toegankelijk voor Vrienden van Nederland Zingt. De gratis kaartjes zijn dus voor jou, als jij (nog) geen Vriend bent, maar wel eens zo'n Vriendenconcert wilt bijwonen!

Over Vrienden van Nederland Zingt

Niet gewonnen? Helaas! Gelukkig hebben we bijna iedere week leuke gratis giveaways, zoals CD's of concertkaartjes. En: als je nú Vriend van Nederland Zingt wordt(of al bent), kun je je nog aanmelden voor het Vriendenconcert! Op deze manier kun je vriend worden.

De Vrienden van Nederland Zingt maken Nederland Zingt mogelijk! Dankzij hun steun kunnen we de programma’s blijven maken. Als dank voor jouw steun wordt jaarlijks een Vriendenconcert georganiseer. Om onze Vrienden in het zonnetje te zetten! 

 

Ook interessant

Speel muziek af