Win: Gerald Troost bij jou in de huiskamer

Dat zal vast heel speciaal worden: een huiskamerconcert van Gerald en Nelinda Troost bij jou thuis. Gerald vertelt, met een lach in zijn stem, wat het idee is: 'Wij willen graag onze achternaam waarmaken. Wij zijn heel benieuwd wat onze liedjes losmaken bij mensen. Hoe het ze raakt. Daarbij willen we graag mensen blij maken met onze muziek. Daarom organiseren we een speciaal huiskamerconcert bij mensen thuis."

Win

Via de facebookpagina van Gerald kun je doorgeven waarom jij graag deze artiesten bij je thuis wilt ontvangen. 

Kerst

En nu we Gerald toch spreken vroegen we ons af hoe het verder met de zanger gaat. Gerald: "Waar we verder mee bezig zijn? Deze zomer hebben we hard gewerkt aan een nieuw 'Christmas' album dat dit najaar gaat uitkomen. Het wordt een album met allemaal nieuw materiaal. Wel grappig hoor, met 30 graden celsius zat ik in gedachten bij Kerst en het goede nieuws van Kerst.We zijn heel blij met een nieuw album. Het is zo gaaf om te zien dat muziek mensen raakt en inspireert."

Meer lezen over:

Speel muziek af