Zing mee in ons samengesteld koor!

Wij zoeken jou: enthousiaste zanger! Dit is een mooie kans om mee te zingen in ons groot samengesteld koor bij de TV-opname van Nederland Zingt in Enkhuizen. Het koor staat onder de bezielende leiding van Martin Mans.

Martin Mans nodigt jou uit

De TV-opname vindt plaats op woensdag 22 november in de Westerkerk. Wij zouden het fantastisch vinden om met enthousiaste zangers uit Enkhuizen en omgeving één groot koor te vormen dat meewerkt aan deze opname. Iedereen is welkom om zich aan te melden en mee te zingen. Naast koorzang zullen we ook prachtige liederen samen met het aanwezige publiek zingen.

Hoe kun je meedoen?

Ben je enthousiast geworden om mee te doen, geef je dan zo snel mogelijk op via het mailadres: nederlandzingtonline@eo.nl

Aanmelden kan tot uiterlijk maandag 23 oktober. Op maandag 23 oktober is het complete repertoire bekend en krijg je de muziek toegestuurd.

Repetities
Er zijn twee centrale repetitiemomenten ingepland in de Westerkerk in Enkhuizen. Deze repetities staan onder leiding van Martin Mans. De data zijn:

  • Dinsdag 31 oktober van 19.30 - 22.00 uur
  • Dinsdag 7 november van 19.30 - 22.00 uur

Naast deze repetitiemomenten kun je de liederen thuis uit je hoofd leren.

Praktische informatie
De opname vindt plaats op 22 november in de Westerkerk, Westerstraat 138, 1601 AN Enkhuizen. ’s Middags wordt het hele programma gerepeteerd. Het is daarom van belang dat je om 14.30 uur aanwezig kunt zijn in de kerk. De opname zelf start ’s avonds om 19.30 uur en duurt tot 22.00 uur.

We hopen op veel enthousiaste zangers. Enthousiast geworden? Meld je snel aan.

Ook interessant

Speel muziek af