6 tips voor kerstconcerten met een prachtige boodschap

'The most wonderful time of the year,' komt steeds dichterbij. En hoe kun je de kerst beter vieren dan door er samen over te zingen? Nederland Zingt selecteerde 6 kerstconcerten die je dit jaar echt niet wilt missen.

Kerst bij Joke

Nederland Zingt deelde we al het hoopvolle kerstlied 'Nu is er hoop' van Joke Buis. Maar Joke heeft nog veel meer mooie kerstliederen voor ons in petto. En die liederen kun je ook live horen tijdens haar kersttour. Nog niet overtuigd? Bekijk dan hieronder 'Bethlehem'.

Piekfijn: liedjes rondom kerst

Wegens overweldigende reacties zijn Elise Mannah en Martin Brand ook dit jaar te zien en te horen in Piekfijn. Een theatervoorstelling waarin het kerstverhaal op unieke wijze wordt belicht. De voorstelling verrast met kwetsbare momenten, bijbelse figuren die tot leven komen en verzoekjes vanuit het publiek. Nieuwsgierig geworden? Kaarten reserveren kan via deze link.

Lucas Kramer en Pearl Joan

Vanaf 9 december geven Lucas Kramer en Pearl Joan vier bijzondere kerstconcerten. Het muzikale duo wordt ondersteund door een strijkkwartet, piano, gitaar en door percussie. Tijdens deze warme kerstconcerten komt uiteraard ook het lied 'Toen en nu' voorbij. Meer informatie over deze kerstconcerten vind je op: www.zingenindekerk.nl

Vier kerst met Trinity

Voor het ware kerstgevoel treden de mannen van Trinity op in een echte stal. De bevlogen bandleden laten bekende en minder bekende kerstliederen horen, maar allemaal op een unieke manier uitgevoerd. Wat je verder kunt verwachten? Swingende kerstmuziek, knisperend vuur en winterse versnaperingen. Kaarten reserveren kan hier.

Beleef kerst met LEV

''Met kerst denken we terug aan de geboorte van Jezus. Zijn komst bracht licht in de duisternis en Zijn leven zet onze levens in een nieuw perspectief. We zullen samen zingen van deze hoop die onze levens kleurt; een thema dat in veel van de liederen van LEV centraal staat,'' laat LEV weten op haar website. Tijdens de concerten worden nieuwe liederen gezongen, maar ook de vertrouwde kerstklassiekers. Ook meezingen? Geef je dan hier op.

Speel muziek af