NPO Logo EO Logo youtube facebook navicon search video check cross whatsapp facebook-share mail tag image audio close menu

Kijkje achter de schermen koorrepetitie Enkhuizen

Bijna honderd enthousiaste zangers hebben zich onlangs aangemeld voor ons samengesteld Nederland Zingt-koor, dat zal meewerken aan de tv-opname in Enkhuizen. De repetities zijn in volle gang. Op 22 november is het zover: dan gaan de deuren van de Westerkerk speciaal open voor Nederland Zingt en kun je dit unieke projectkoor horen.

Ben je nieuwsgierig en kun je niet wachten? Bekijk alvast onderstaand filmpje dat gemaakt is tijdens de tweede koorrepetitie.

De tweede koorrepetitie

Wil je erbij zijn?

Wil jij dit geweldig grote koor live horen? Dan hebben wij goed nieuws. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor deze tv-opname. Opgeven is gratis en kan via de button hieronder. Wellicht ken je iemand die ook zo kan genieten van zingen en muziek, maar niet zo gauw naar de kerk gaat? Dan is dit een mooie gelegenheid om bijvoorbeeld die muzikale buurvrouw of buurman uit te nodigen. Hopelijk tot dan!