NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--mail play video image audio close menu search next

Kindjes uit Namibië zingen 'The joy of the Lord is my strenght'

Dit enthousiaste schoolklasje weet precies hoe je zo'n vreugdevol lied als 'The joy of the Lord is my strenght' uitvoert: met stralende ogen en veel gedans! Okè, zingen en dansen (gaaap) kan ook best vermoeiend zijn (let op het meisje links), maar die moeheid schudt ze gewoon weer van zich af. Het lied werd opgenomen door onze EO-collega Marlies Medema die de kinderen bezocht tijdens een EVA-reis.

Op de hoogte blijven van Nederland Zingt, muzieknieuws en mooie liederen? Schrijf je in voor de Nederland Zingt Nieuwsbrief!

Vul hier je e-mailadres in: