NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Ontroerend: terminaal zieke koorlid verrast door zijn koor met lied

Peter Kennedy is al meer dan twintiger jaar trots lid van mannenkoor New Mill Voice Choir. In oktober 2016 kreeg hij te horen dat hij nierkanker heeft. Peter liet zijn nier verwijderen, maar de kanker bleek al uitgezaaid. Peter heeft volgens de dokters niet lang meer te leven. Zingen met zijn koorleden lukte hem al een tijdje niet meer en dat terwijl hij ze zo graag nog eens wilde horen. Zijn geliefde koor verraste hem daarom met een onvergetelijke uitvoering voor zijn huis. Vanachter het raam zong hij nog een laatste keer mee met deze mooie stemmen die hem zo vertrouwd zijn.

Meer lezen over:

Speel muziek af