'The Holy City' door Arjan en Edith Post

Speciaal voor Nederland Zingt online speelden Arjan en Edith Post 'The Holy City'. Dit lied klonk onlangs tijdens de opnames van Nederland Zingt in de Grote Kerk in Den Haag.

Samen het mooiste ervan maken

Gemiddeld geeft echtpaar Post twee keer per week een optreden of medewerking aan opnames. Al veel vaker waren ze te gast bij Nederland Zingt. Het samen spelen van deze twee echtelieden is altijd harmonieus. Arjan: „Voor ons is het heel belangrijk dat je sámen muziek maakt. Daardoor kom je verder. Het leukste is als je samenwerkt met organisten, pianisten en fluitisten. Samen probeer je er het mooiste van te maken. Ook in onze trompetklank proberen we één te zijn. Je gaat niet voor jezelf, maar voor het totaal." En dat is te horen.

Meer lezen over:

Speel muziek af