6 geweldige versies van 'Mary did you know'

Een kippenvelnummer: zo zou je 'Mary did you know' kunnen omschrijven. Niet zo gek dus dat er overal op het internet bijzondere versies van dit lied worden gedeeld. Nederland Zingt selecteerde deze zes unieke uitvoeringen die echt het bekijken waard zijn.

Pentatonix

Zoek je op YouTube op 'Pentatonix' dan krijg je als eerste deze uitvoering te zien. De muzikale dames en heren van Pentatonix slagen er telkens weer in om bekende liederen opnieuw in schijnwerpers te zetten met hun bijzondere uitvoeringen.

Victoria á Lakjuni

Poeh, wat een stem heeft de 15-jarige Victoria á Lakjuni. Met een geweldige volume laat zij haar krachtige versie van 'Mary did you know' horen.

Mark Lowry

Natuurlijk mag er een versie met singer-songwriter Mark Lowry niet ontbreken. Hij is de man die dit ontroerende lied geschreven heeft. Je hoort hem in deze uirvoering zingen met a cappella groep Voctave.

Yahosh Bonner en Malea Lunt

Yahosh en Malea zingen dit geliefde kerstlied in een prachtig duet.

Studenten Bremen High School

Studenten aan Bremen High School in Georgia moesten schuilen voor een tornado. Gelukkig bleef iedereen veilig. Terwijl de leerlingen in de gang wachten begonnen zij het lied 'Mary Did You Know?' te zingen. De spontane zangsessie leverde een bijzondere versie van dit bekende lied op.

Grace Church Choir

We sluiten het rijtje af met een wonderschone versie van het Grace Church koor. Want hoe mooi is het om dit geliefde lied samen te zingen?

Meer lezen over:

Speel muziek af