NPO Logo EO Logo Icon--youtube Icon--facebook Icon--twitter Icon--instagram Icon--snapchat Icon--pinterest Icon--whatsapp Icon--spotify Icon--mail play video image audio close menu search next checkmark cross

Bezoekers warenhuis verrast door kerstlied 'Gloria in excelsis deo'

Stel je voor: je loopt in de Bijenkorf om de laatste kerstcadeautjes in te slaan. Je wilt graag naar de boekenafdeling en kiest voor de roltrap. Halverwege de trap begint opeens een groepje mensen te zingen. En een verdieping hoger klinkt muziek. Nu beginnen de mensen achter je ook uit volle borst mee te zingen: 'Gloria in Excelsis Deo'. Hoe bijzonder zou dat zijn? Het overkwam de bezoekers van het Galeria Kaufhof in Berlijn. De beelden staan al een tijdje op het internet. Maar zo vlak voor de feestdagen blijft het een kijktip.

Meer lezen over:

Speel muziek af